Умови відвідування театру в період дії "жовтої зони"

16 лютого 2022

Шановні глядачі!

Звертаємо вашу увагу на те, що з 7 грудня в Києві запроваджено жовтий рівень епідемічної небезпеки. Ознайомтеся, будь ласка, з правилами відвідування театру в період дії "жовтої" зони.

Молодий театр прийматиме глядачів, які матимуть на момент візиту один із зазначених нижче документів:

  • «жовтий» COVID-сертифікат, що підтверджує часткову вакцинацію однією дозою для дводозних вакцин, чи паперову довідку 063/о (чинні 30 днів);
  • «зелений» COVID-сертифікат, що підтверджує повну вакцинацію від COVID-19 двома дозами для дводозних вакцин або однією дозою для однодозних вакцин, що включені ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях (чинний 365 днів);
  • міжнародне свідоцтво про вакцинацію (чинне 365 днів);
  • іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ (чинний 365 днів);
  • негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19 (за останні 72 години*);
  • негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2** (за останні 72 години*);
  • підтвердження одужання від COVID-19 (чинне 105 днів із дати встановленого діагнозу).

Документи можуть бути надані як у паперовому (оригінали), так і в електронному вигляді, зокрема через мобільний застосунок ДІЯ.

* Зверніть увагу, що результати тестів мають бути чинними протягом всього часу перебування у театрі, тобто мають бути зроблені не раніше, ніж за 72 години до завершення вистави, яку ви плануєте відвідати. Просимо планувати проходження тестів з урахуванням тривалості вистав.

** Спеціально для глядачів Молодого театру діє унікальна пропозиція: зверніться з дійсним квитком на виставу Молодого театру до медичної лабораторії «Ескулаб» протягом 72 години до завершення вистави та пройдіть тестування на виявлення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 за 150 грн. Виберіть зручну для вас лабораторію за посиланням.

 

До осіб, які не досягли 18 років, ці обмеження не застосовуються. Але неповнолітні глядачі можуть відвідати театр виключно у супроводі дорослого з одним із зазначених вище документів.

Забезпечення такого режиму буде уповільнювати процес потрапляння в театр і спричинятиме черги на вході, тож ми просимо вас приходити в театр заздалегідь.

Дотримання маскового режиму та соціальної дистанції залишається обов’язковою умовою перебування в приміщенні театру. Також на вході проводиться температурний скринінг.

Зверніть увагу, що в репертуарі театру можуть відбуватися зміни – тож слідкуйте за нашими анонсами у фейсбуці та на сайті, а також перевіряйте свої поштові скриньки на випадок повідомлень про заміну або скасування вистав.

З питань повернення квитків звертайтеся, будь ласка, за телефонами, вказаними нижче:

(044) 234 6251

(050) 418 6848

(067) 489 4840

Сподіваємося на ваше розуміння та сумлінне ставлення до запроваджених обмежень.

 

Бережіть себе і своїх близьких!

Умови відвідування театру в період дії "жовтої зони"